Perhatian: Blog ini menggunakan bahasa rojak, bahasa pasar. Bahasa alien akan cuba dielakkan.

Wednesday

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

Wednesday, April 02, 2014 Posted by keding arashid 1 comment
Assalamualaikum w.b.t. Hai semua!


Join giveaway lagi. Jyeahhhh!!! Hari tu pun ada join giveaway power bank jugak tapi rasanya keputusan tak announce lagi. Agaknyalah. Ke sebenarnya dah announce tapi tak bernasib baik? Huhuhu. Jap lagilah check.

Kali ni punya giveaway, blogger Aswan Azmy yang buat. Caranya sangat senang. Klik je banner kat atas ni dan dengan automatiknya kau orang telah pun berjaya menang. EH? Hahahaha. Senang cite klik je banner dan kau orang akan terjah ke blog Aswan Azmy.

ALL THE BEST jugak untuk kau orang yang join!!!

1 comment:

  1. Assalamualaikum..
    datang sini dari rumah tuan penganjur..
    join segmen yg sama jugak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    all the best!!

    ReplyDelete